Burgemeester Michel Bezuijen heeft de initiatiefnemers van het Rijswijks Dagblad, uitgever Rene Dons en redacteur Bart Bakker, vanmiddag persoonlijk succes geweest met de nieuwe digitale krant, die momenteel binnen de gemeente actief is. Ook de woordvoerders en de communicatiespecialisten van de gemeente Rijswijk waren bij het onderhoud aanwezig. Dons en Bakker gaven een presentatie over de nieuwe krant en alle bijbehorende mogelijkheden.

,,We willen graag nauw met de gemeente samenwerken,” reageert Bart Bakker op de bijeenkomst waarbij de champagne werd ontkurkt. ,,We gaan dagelijks minimaal tien nieuwsberichten over Rijswijk brengen. Onze krant moet dan ook een podium van en door Rijswijkers worden. Hiervoor zijn alle mogelijkheden aanwezig. Iedereen kan zich bijvoorbeeld abonneren op de E-paper door een mail te sturen naar [email protected] Zo krijgt men iedere dag om 19.00 uur de krant in de (email)bus.”

,,We staan altijd open voor nieuwe media,” zei Michel Bezuijen. ,,Deze digitale krant ziet er goed uit. Steeds meer mensen lezen digitaal de krant. Het is binnen Rijswijk een goede aanvulling op de reeds bestaande papieren media.”

foto RD: Bart Bakker (midden) brengt samen met burgemeester Michel Bezuijen en de woordvoerders en communicatie-specialisten een toost uit het Rijswijks Dagblad.