Wethouder René van Hemert maakt dinsdag samen met Viviënne Medik, de nieuwe gemeentelijke Accountmanager Oud Rijswijk, rondje door Oud Rijswijk. Zij werden door verschillende winkels en horecagelegenheden gastvrij ontvangen.  Nicolet van Graafeiland, de voorzitter van het winkelcentrum Oud Rijswijk, begeleidde hen bij het Rondje Oud Rijswijk.

Zij kwamen zowel bekende Rijswijkse bedrijven als nieuwe gezichten tegen. Om als gemeente goede dienstverlening aan de lokale ondernemers te kunnen bieden, is naast regelgeving op maat en medewerkers met kennis van zaken, óók het menselijke aspect van belang. In dat kader werd er van gedachten gewisseld, van elkaar wijzer geworden en indien nodig afspraken gemaakt, zodat de samenwerking in de toekomst alleen maar beter kan worden.

Want een goede toekomst verdient het Winkelcentrum Oud Rijswijk, de plek waar je ontspannen kan genieten van de veelvoud aan winkels en de horecagelegenheden waar de inwendige mens geweldig wordt verwend.

In deze eerste serie foto’s kwamen de wethouder Van Hemert, de nieuwe gemeentelijke accountmanager Oud-Rijswijk Medik bij Groots!  (Herenstraat 82), Koster Klokken (Herenstraat 63a ) en Maximo  (Tollensstraat 10) op bezoek.

Foto’s: Wim Mecksenaar