Afgelopen maandag vond een emotionele en bijzondere trouwerij plaats in Herberg Vlietzigt. Arjan van den Bosch (24), fractie-assistent van Onafhankelijk Rijswijk, trad in het huwelijk met Wouter Verwoerd (30).

Natuurlijk is elk huwelijk bijzonder, maar deze had toch een speciaal tintje. Slechts drie maanden geleden is er bij Wouter namelijk uitgezaaide kanker geconstateerd. Ondanks diverse operaties en bestralingen zijn de vooruitzichten somber. Trouwen was niet bepaald het eerste dat in hen opkwam. Genieten van de tijd met elkaar was dat wel.

Dat maakte het des te mooier dat een groep vrienden deze bijzondere dag voor hen heeft georganiseerd. De aankomst per boot, versiering van de locatie, de bloemen en de catering: alles werd tot in de puntjes verzorgd in een tijdsbestek van twee weken. Veel Rijswijkse ondernemers hebben tegen kostprijs of zelfs vrijwillig hun medewerking verleend aan deze prachtige dag.

Hartverwarmend
Een van de organisatoren, Rob Korbijn, voegt hieraan toe: “Het is hartverwarmend om te ervaren wat het verhaal van Arjan en Wouter met mensen doet. We hebben met een groep vrienden dit in twee weken georganiseerd, maar we hadden het nooit alleen kunnen doen. We bedanken Ronald Leenheer van Herberg Vlietzigt voor zijn inzet, flexibiliteit en assistentie, zonder hem was dit niet gelukt. Ook Marvin Verseveldt van Amarantha Bloemsierkunst in de Herenstraat verdient een speciale vermelding. Hij heeft de corsages en bloemstukken gratis voor Arjan en Wouter verzorgd. En natuurlijk Robert de Lange en Wouter Robinson van Roberto Lungo/Roparo, die de prachtige pakken hebben verzorgd! De fotografie werd verzorgd door Rachel Viersma en de haarverzorging door Barbella’s. Savarin stelde een speciaal arrangement samen, zodat Arjan & Wouter de huwelijksnacht in gepaste stijl konden doorbrengen.”

Korbijn: “Het was een dag met een lach en heel wat tranen. Maar het doel was om herinneringen te maken en dat is zeker gelukt, want: “the best thing about memories is making them!”