Digitaal Dagblad BV zoekt enthousiaste freelance redacteuren op HBO-niveau met werkervaring binnen de journalistiek. Ben jij flexibel, actief, innovatief, creatief, gedreven en beheers jij de Nederlandse taal perfect? Dan hebben wij bij Digitaal Dagblad voor jou een leuke baan.

Wie is Digitaal Dagblad BV?
Digitaal Dagblad is een snelgroeiende uitgever met acht lokale nieuwsplatforms. Het bedrijf is in 2015 gestart met barendrechtsdagblad.nl. Via de website, Facebook, Twitter, dagelijkse e-paper en eigen app worden de inwoners van de gemeenten geïnformeerd. Dit concept hebben wij inmiddels ook in zeven andere gemeenten rond Den Haag en Rotterdam uitgerold en we hebben uitbreidingsplannen in andere gemeenten in de Randstand.

Functieomschrijving
Als freelance redacteur ben je verantwoordelijk voor het actief schrijven van nieuwsberichten, columns en redactionele stukken. Je bent dagelijks bezig met alle ontwikkelingen en gebeurtenissen bij jou in de regio. We zijn een online platform en verwachten kennis van online en social media, overtuiging, enthousiasme en een goede werkhouding, eigenlijk iemand die wil meegroeien met ons bedrijf.

Wat bieden wij jou?
– Flexibele baan
– Werken binnen een snelgroeiende onderneming
– Samenwerken met ervaren collega’s
– Een vlotte pen en een neus voor lokaal nieuws
– Een passende beloning

Reactie
Spreekt dit je aan? Wacht dan niet langer en mail je CV met bondige toelichting en pasfoto naar René Dons. Email: [email protected]
Adres: Middenbaan 111, 2991 CS Barendrecht
Wil je meer informatie? Dan kun je ons van maandag t/m vrijdag bereiken op 085-0430577.
René Dons
Hoofdredacteur/uitgever Digitaal Dagblad
[email protected]
+31 6 54 22 34 46