Het is nog zo ver weg, maar toch al zo dichtbij. Kerstmis is het feest van de verzoening en de liefde. Zo ook in Rijswijk. En Rijswijk viert kerstavond op bijzondere wijze. Om te noteren in de agenda. 

Door Winkelcentrum Oud Rijswijk wordt, in samenwerking met Oude Kerk, Museum Rijswijk en Stichting Buurtschap Oud Rijswijk, op vrijdagavond 16 december tussen 17.00 en 21.00 uur weer de bekende en gezelligste kerstkoopavond van de regio georganiseerd. Het gehele winkelgebied van Oud-Rijswijk is dan gehuld in Dickens kerstsferen.

Op het plein voor de kerk kunnen Oud Hollandse spelletjes gespeeld worden, is er een speciale Kerst Antiek en Curiosamarkt, kerstmarkt met Rijswijkse ondernemers, meerdere personen in Dickens stijl, vanuit een bakfiets worden warme gepofte kastanjes uitgedeeld, diverse levende standbeelden laten u verbazen en door het gehele winkelcentrum is er live kerstmuziek.

De winkeliers en bewoners hebben lantaarns en kaarsen staan zodat er een gezellige warme kerstsfeer is. Voor meer informatie zie: www.winkelcentrumoudrijswijk.nl