Ondanks de smet van de zaterdagnacht met overlast gevende tieners mogen De Vlietdagen 2017 als bijzonder geslaagd worden genoemd. Drie dagen lang was er vooral sprake van plezier, ontspanning, gezelligheid en een enorme inzet van de medewerkers van de organisatie, de ondernemers, sponsoren en de gemeente. Voorburgs Dagblad was dan ook met trots mediapartner van het evenement.

,,Prima gedaan. De spinoff was dan ook uitstekend”, reageert organisator Peter Boelhouwer. ,,Het is mooi om te ervaren dat er zoveel belangstelling voor de online publiciteit was die dagelijks terugkwam. Tevens ben ik verheugd over de samenwerking met de ondernemers, omwonenden, vrijwilligers en sponsoren. Er was sprake van een enorme saamhorigheid om er samen iets moois van te maken. Volgend jaar kunnen we doorpakken. Vanuit de gemeente Rijswijk komen signalen om de krachten volgend jaar te gaan bundelen. Dat is toch geweldig als de ‘buren’ zo reageren? Ik ben daarom bijzonder tevreden over deze editie van De Vlietdagen, die duizenden bezoekers een mooi weekeinde heeft bezorgd en Leidschendam-Voorburg op de kaart heeft gezet. Kortom, het evenement was bijzonder geslaagd”.

foto Adrey Calje. Burgemeester Tigelaar liet zich tijdens de Vlietdagen overal zien. Hier kwam hij even een kijkje nemen bij een druk bezocht kinderevenement.