Onlangs meldde het Streekdierentehuis ’t Julialaantje dat men nog donateurs zocht voor om de rekening van de gecompliceerde operatie van Noëlle te bekostigen. Vandaag kwam het verlossende woord: “WAUW, wat een geweldige eerste week van het nieuwe jaar was dit!!! Wat zijn wij ongelooflijk blij dat we kunnen melden dat er zoveel lieve dierenvrienden zich het lot van Noëlle en ons asiel hebben aangetrokken. We hebben zoveel lieve reacties en mooie donaties mogen ontvangen……echt geweldig!!! De dierenartsrekening van Noëlle zijn gecompliceerde operatie á 700 euro( http://bit.ly/2DADndz) kunnen we voldoen!! Dankzij al deze lieve mensen. Enorm bedankt allemaal!!!!”

En er is zelfs nog wat extra geld om ook de andere dieren in de ziekenboeg te ondersteunen, want helaas zitten hier momenteel een aantal dieren. “Wat dacht u bijvoorbeeld van Orly? Hij heeft o.a. last van een ‘bloedoor’ waar hij aan geholpen is. Ook zijn zeer slechte gebit is gedaan, zodat hij straks pijnvrij aan zijn nieuwe leven kan beginnen. Of Mario, die binnenkwam met een kriebelvacht. Hij heeft last van huidirritaties/ -ontstekingen en wordt om de 2 dagen gewassen met een speciaal middel hiervoor.”

Dierenasiel ’t Julialaantje neemt met veel liefde de zorg voor al deze dieren op zich. Helaas zit daar ook een flinke kostenpost aan vast. Daarom zijn wij altijd op zoek naar lieve dierenvrienden die ons willen steunen. Dit kan al met een klein bedrag per maand! Hier steunt u ons al erg mee! Ga naar onze site en WORD VRIEND: http://bit.ly/2gOqmHo