Altijd al een bijbaantje als oppasser willen hebben, maar geen idee hoe je dit moet aanpakken? Het CJG Rijswijk organiseert op 25 november voor de eerste keer een oppascursus voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar.

Wil jij meer weten over omgaan met kinderen voordat je gaat oppassen? Of heb je al vaker opgepast en wil je er meer over leren? Volg dan de cursus oppassen! Kom gezellig met een vriend of vriendin.

Het vindt plaats op zaterdag 25 november 2017 van 10.00 tot 15.30 uur (inclusief lunch) bij het CJG Rijswijk, P. van Vlietlaan 10. De cursus is bestemd voor jongeren tussen 13 en 18 jaar (maximaal 15 deelnemers)

Tijdens de cursus krijg je handige tips voor een betrouwbare avond oppassen. Zo leer je onder andere hoe je positief met kinderen kunt omgaan, wat je kunt doen als kinderen niet luisteren, spelen met kinderen, hoe je huis-, tuin- en keukenongelukjes kunt voorkomen of, als ze toch gebeuren, wat je kunt doen. De cursus is helemaal gratis en voor een lunch wordt gezorgd. Na afloop krijg je een certificaat.

Geef je snel op en stuur een mail naar [email protected] of stuur een appje naar 06-31758836 met hierin je naam en leeftijd.