Column Nicolet van Graafeiland: Zomer... Zomer... Zomerfeest voor jong en oud

mainImage
Column Nicolet van Graafeiland: Zomer... Zomer... Zomerfeest voor jong en oud

Volgende week vrijdag is het alweer zover, het Zomerfeest in Oud Rijswijk met vier podia. Heerlijk! De sfeer is gelijk aan een klein Frans of Italiaans dorpje; overal muziek, dans, lekker eten, vrolijke mensen…. Geweldig!

Het is bijna niet op te noemen wat er allemaal te doen is in Oud Rijswijk op vrijdag de 29e juni. Natuurlijk de culinaire hoogstandjes, en niet alleen op het horecaplein maar door het hele centrum. Verder is er een waterballenbak voor de kinderen, PicNic springkussens, een ballenbak, een openingsdans van de school van Karin den Os, de officiële opening door onze burgemeester, diverse podia met leuke artiesten. En niet te vergeten de kick-off van het Strandwalfestival, met bijbehorende acts natuurlijk. Kortom het wordt een heerlijk feest volgende week.

Ik zou zeggen, trek je goede humeur aan en kom in Zomers outfit gezellig naar Oud Rijswijk. Dansen bij het Strandwalpodium, genieten bij het Bigband podium, laat je verrassen bij het Rabo-podium of laat je meenemen in de wereld van de DJ’s op het DJ podium

Te gast dit jaar op het 5-jarig bestaan van het Zomerfeest; Rijswijk Got Talent en de Kick-off van het Strandwalfestival, met onder andere een geweldig optreden van Joel Borelli.

Het feest begint om 15.00 uur en de officiële opening is om 16.00 uur.


Foto: Digitaal Dagblad