Column Nicolet van Graafeiland: in mei leggen alle vogels hun ei

mainImage
Column Nicolet van Graafeiland: in mei leggen alle vogels hun ei

Vanaf nu struin ik iedere woensdag de antiekmarkt weer af op zoek naar een ei, een creatief ei wel te verstaan. Ik vind het altijd leuk om even te kijken wat er deze week weer te koop aangeboden wordt. De sfeer is goed, de kraamhouders kennen elkaar al jaren en dat kun je merken.

Het weer speelt zeker ook een rol, want zo met deze heerlijke temperaturen, een mooi zonnetje, wil je wel naar buiten toe. Het zomervakantiegevoel begint. Het is maar goed dat de organisatie van het Culinaire Zomerfeest al in volle gang is. En het belooft een spetterend feest te worden dit jaar.

De samenwerking met het Strandwalcomité is geweldig. Er komt een heus Strandwalpodium, naast de andere 3 podia, met geweldige artiesten. Het is de kick off, maar je kunt het gerust een voorproefje noemen van het Strandwalfestival. En proeven gaan we doen hoor, de horeca komt naar buiten en u kunt genieten van al het lekkers dat er te verkrijgen is, in ons sfeervolle Oude Centrum begeleid door zang en dans. Ik heb er zin in !


Foto: Digitaal Dagblad