Rijswijks Dagblad | Column Nicolet van Graafeiland: 1 april gemist

Column Nicolet van Graafeiland: 1 april gemist

mainImage
Column Nicolet van Graafeiland: 1 april gemist

Wat een rare dagen liggen er achter ons. Verkiezingen met alle campagnes die daarbij horen, voorbereiden van de modeshow in het Oud Centrum, Pasen op 1 april !

Normaal gesproken kom ik altijd wel ergens een 1 april grap tegen, maar dit keer heb ik er geen gehoord. Heb er nog over nagedacht mijn hele familie voor de deur te laten staan voor de brunch, maar uiteindelijk toch gekozen ze binnen te laten. Niet in de laatste plaats omdat we anders nog weken eieren, zalm, makreel, matze en vele soorten brood zelf zouden moeten eten.

Inmiddels is april al echt begonnen en moeten we serieus aan de slag voor het eerste evenement van het jaar DE MODESHOW. Vanaf volgende week wordt het weer weer mooier, dus zaterdag 21 april verwacht ik drie mooie shows. De modewinkels zijn druk bezig met de voorbereidingen, diverse winkels delen lekkernijen uit tijdens de shows en met de flyer die uitgedeeld gaat worden de 21ste april kunt u aantrekkelijke aanbiedingen krijgen. De eerste show is om 12 uur. Mocht je dat nog te vroeg vinden dan is er een herkansing om 13.15 uur en voor de meer middagmensen is er een laatste kans om 14.15 uur.

Het begin van het zonnige seizoen en wij hebben er zin in.

Nicolet van Graafeiland is voorzitter van het bestuur van het winkelcentrum Oud Rijswijk


Foto: Digitaal Dagblad