Historisch Oud Rijswijk maakt zich op voor het jaarlijkse spetterende Dickensfeest….. Christmas Shopping Night 2017 aanstaande vrijdag.

Een feest waar de winkeliers van Oud Rijswijk hun klanten bedanken voor een succesvol jaar EN hun klanten uitnodigt ook volgend jaar weer bij hen te komen winkelen. ‘Kom je kerstinkopen bij ons doen’ stralen de etalages uit.

Het sfeervolle Oude Dorp is op het hoogtepunt op vrijdag 15 december. Bijna te veel om op te noemen, fraaie verlichting, in Dickensstijl verklede mensen, levende standbeelden, veel live muziek, Carol Singers, Oud Hollandse spelletjes, kerst kramen, levende stal in de kerk, eten en drinken, een kunstijsbaan (ook open zaterdag en zondag), kribbetocht, de swingende XMAS- EXPRESS — Kerstparade met 100 dansende kinderen en het ontsteken van de kerstboom door de burgemeester. Eigenlijk te veel om op te noemen. Van 15.00 tot 21.00 uur is Oud Rijswijk “Dickens”.

De voorbereidingen zijn enorm, zeker met de mooie winterse sneeuw lijkt het Dickens-tafereel compleet. Oud Rijswijk is er klaar voor…laat het feest beginnen !

Als alle bewoners van het Oude Centrum ook nog een lichtje in het raam zetten dan wordt het nog mooier vrijdag, ik reken op u.

De meeste winkels zijn op zondag 24 en zondag 31 december ook gezellig open om u tot op het laatst nog van dienst te zijn in 2017.