De beide Colleges waren gisteravond in Veurs Voorburg vertegenwoordigd bij het Vliethuys-diner, waarvan de opbrengst naar het Hospice ging. Aangezien het Hospice bestemd is voor mensen met een beperkte levensverwachting uit Leidschendam-Voorburg en Rijswijk, gaven de bestuurders van beide gemeenten een mooi signaal af door bij het diner aanwezig te zijn. Hiermee steunden zij ook het goede doel.

,,Het Hospice neemt een belangrijke plaats in binnen onze lokale gemeenschap”, zei de Voorburgse burgemeester Klaas Tigelaar. ,,Het is daarom mooi om bij zo’n avond aanwezig te kunnen zijn. We hebben veel waardering voor al het bijzondere werk dat in het Hospice wordt verricht”.

,,Het Hospice verdient alle steun”, vult Michel Bezuijen, burgemeester van Rijswijk aan. ,,We hebben respect voor al die vrijwilligers die er dagelijks actief zijn. Onze waardering voor het Hospice is groot”.

foto VD. Wethouder Lia de Ridder, burgemeester Klaas Tigelaar, burgemeester Michel Bezuijen, wethouder Nadine Stemerdink, wethouder Bianca Bremer en wethouder Bjorn Lugthart. Wethouder Floor Kist was ook aanwezig. Hij ontbreekt op de foto.