Coen Sleddering is voorgedragen als lijsttrekker van de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Het bestuur van de VVD Rijswijk heeft dit op donderdag 13 september unaniem besloten.

Coen Sleddering is lid van de Rijswijkse gemeenteraad en een vertrouwd gezicht in Rijswijk. Hij woont sinds 1978 met zijn echtgenote in Rijswijk waar ook hun drie zonen zijn opgegroeid.
Na een jarenlange carrière als directeur/manager communicatie bij diverse bedrijven en organisaties is hij actief als ondernemer met zijn eigen managementadviesbureau. Ook op bestuurlijk vlak is hij actief geweest in de Rijswijkse samenleving. Eerst via het schoolbestuur van de Prins Mauritsschool,toen als voorzitter van de Rijswijksche Hockeyclub en tot voor kort als voorzitter van de Raad van Toezicht van Trias. Daarnaast is het negen jaar lid geweest van de Raad van Commissarissen van Vidomes.

Over zijn voordracht zegt Sleddering: “Ik ben zeer vereerd met mijn benoeming tot kandidaat lijsttrekker voor de VVD bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Het vertrouwen dat de selectiecommissie en het bestuur in mij hebben uitgesproken, motiveert mij enorm om samen met de andere kandidaten op de lijst te werken aan een geweldige verkiezingsuitslag voorde VVD. Met de VVD ben ik trots op Rijswijk, waar men kan wonen, werken, leven en genieten in een veilige en bereikbare gemeente”.
Tijdens de ledenvergadering van 16 oktober a.s. benoemen de leden van de Rijswijkse VVD de lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Bron: VVD

Laat een reactie achter