Onlangs hebben weer de Cito- toets trainingen plaats gevonden bij stichting AMAL in Rijswijk. ,,Wij hadden dit begroot op ongeveer 25 kinderen maar dat zijn er tot onze verbazing 35 kinderen geworden,” meldt het bestuur van AMAL. ,, Er waren zelfs kinderen uit Ypenburg en Nootdorp op af gekomen terwijl er ook reacties waren door middel van onze Facebookpagina dat er nog veel meer animo voor is. Het is dan ook de bedoeling dat wij de volgende keer hier meer publiciteit aan zullen geven en het dan op een ander weekend zullen houden in plaats van rond de kerstdagen.”

De training werd op een ontspannen maar leerzame manier aan de kinderen gegeven zodat zij als de cito toets plaatsvindt er al minder gespannen tegenover zullen staan.

,,Albert Heijn XL Rijswijk had natuurlijk weer voor de lunch gezorgd met hun eerste klas en smakelijke producten,” aldus het bestuur. ,,Daarnaast heeft visspecialist De Zeevruchten voor heerlijke broodjes zalm en tonijn salade beschikbaar gesteld. Waarvoor natuurlijk alle lof en dank.

Daarnaast wil stichting AMAL Rijswijk alle leerkrachten bedanken die op een zeer professionele wijze les hebben gegeven, en natuurlijk alle vrijwilligers die zich weer belangeloos hebben ingezet om deze dagen goed georganiseerd te laten verlopen.