Eind oktober startte een landelijke reclamecampagne voor de Bibliotheek. In heel Nederland wordt op grote schaal promotie gemaakt voor de Bibliotheek als plek waar elke Nederlander terecht kan om te werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling. De campagne is een initiatief van de Vereniging voor Openbare Bibliotheken en wordt ook ondersteund door de Bibliotheek aan de Vliet. Het motto van de campagne is: de Bibliotheek maakt je rijker.

De campagne laat zien dat de Bibliotheek veel meer biedt dan alleen het uitlenen van boeken. Nog niet iedereen weet dat er in de Bibliotheek een zeer groot aanbod is van cursussen, trainingen, bijeenkomsten en interessante activiteiten, zoals films en tentoonstellingen. Wilt u een computercursus volgen, Nederlands leren spreken en schrijven? Hulp bij het gebruik van uw mobiele telefoon, andere mantelzorgers ontmoeten, leestips voor uw kind? Het kan allemaal in de Bibliotheek van nu.

bibliotheek-vlietkopie

Rijker
Harm Smit, directeur van de Bibliotheek aan de Vliet is enthousiast over de campagne: “Als de Bibliotheek aan de Vliet zijn wij met veel enthousiaste collega’s steeds bezig ons aanbod te vergroten. Naast de uitgebreide collectie boeken en andere materialen bieden wij de inwoners van Leidschendam-Voorburg en Rijswijk een fijne plek om te vertoeven, zich te ontspannen, maar juist ook om zichzelf te ontwikkelen. Steeds vaker doen we dat met lokale samenwerkingspartners. Er is zoveel te doen, voor iedereen! Van Taalhuis, erfgoed, mantelzorg, lezingen, digitale vaardigheden tot kennismaken met de digitale overheid. Te veel om op te noemen! De campagne draagt bij aan een positief imago, want de Bibliotheek maakt je rijker!”