Verschillende leden van het Rijswijkse B&W waren dit weekend onderdeel van de Culinaire Armada langs de Vliet, onderdeel van de Voorburgse Vlietdagen. Burgemeester Michel Bezuijen en wethouders Rene van Hemert, Nicole Dierdorp en Björn Lughthart – samen met leden van het Leidschendam-Voorburgse college – voeren over de Vliet per boot langs 7 topchefs 7 restaurants 7 gerechten tijdens de Culinaire Armada, de culinaire brug tussen Leidschendam, Voorburg en Rijswijk.

Het zeven gangen diner start met een voorgerecht van Restaurant Savarin, gelegen bij de Hoornbrug te Rijswijk en volgt met een gerecht van Restaurant Niven, gelegen aan de Oversteek te Rijswijk. Na Restaurant Niven werd omgekeerd en richting het gerecht van Restaurant Villa la Ruche bij de Nieuwe Tolbrug gevaren. Vanaf daar richting de sluisjes van Leidschendam-Voorburg en langs de keukens van Central Park by Ron Blaauw, Brasserie de Koepel, By Ruben van Dieten en Restaurant Bij Erik. Deze keukens zijn tevens alle gesitueerd bij een brug langs de route.