Rijswijk is in de ban van de musicalrevue BUZIAU die van 18 tot en met 23 oktober in de Rijswijkse Schouwburg wordt opgevoerd. Het Rijswijks Dagblad besteedt in aanloop naar de voorstellingen ruim aandacht aan deze musicalrevue.

Kijk hier onder naar de vierde aflevering van het BUZIAU-journaal. Uw gastheer René Marquard heeft een interview met de verteller van het levensverhaal van Johan Buziau, Max Douw.
De vierde aflevering van het BUZIAU journaal: https://youtu.be/rDdrOTCDQw0

Let op, want er kunnen weer leuke prijzen worden gewonnen bij de nieuwe prijsvraag.

Ter gelegenheid van de viering van ‘50 jaar podiumkunst in Rijswijk’ speelt van 18 tot en met 23 oktober de musical-revue BUZIAU exclusief in de Rijswijkse Schouwburg. Deze revue vol variété, humor en show brengt een ode aan de grootste Nederlandse komiek van de vorige eeuw: Johan Buziau. Met 125 medewerkers wordt er voor het eerst op zo’n grote schaal samengewerkt tussen professionals (Olaf Malmberg en Max Douw) én talenten van Rijswijkse culturele verenigingen.

In flashbacks wordt het leven van Buziau verteld. Tussendoor is er veel aandacht voor zang, dans, acrobatiek, show- en variétéacts die zijn leven illustreren. Het geheel wordt begeleid door een twintigkoppige bigband, het Rijswijkse Theater Orkest, onder leiding van Koos Mark.

De regie is in handen van Karel de Rooij (Mini & Maxi) en Fred Florusse (oprichter Don Quishocking).