In winkelcentrum Oud Rijswijk barst het vrijdagavond 16 december van de kerstactiviteiten. Tussen 16.00 en 21.00 uur vindt weer de bekendste en oergezellige kerstkoopavond van de regio plaats.

Winkeliers en bewoners hebben lantaarns en kaarsen in het raam staan en het winkelgebied is volledig tot een Dickensiaans kerstsprookje omgetoverd. Steltlopers, living statues, swingende kerstkoren, leuke workshops en Oudhollandse spelletjes voor de kids maken het sfeertje compleet en natuurlijk staat het centrum vol met kerstkramen. Kortom, je ziet, ruikt, hoort en proeft hier in alles kerst en Dickens.

Magische Christmas Express – een unieke happening
Balletstudio Karin den Os organiseert met haar dansgroep een fantastisch dansspektakel. Tussen 17.45 uur en 19.00 rijdt de feestelijk verlichte X-mas Express met twee wagons door het winkelcentrum van Oud Rijswijk met een 100-tal dansers, gekleed in prachtig fonkelende kostuums en vrolijke kerstmuziek. Deze betoverende parade haalt omstreeks 18.45 uur alle kids van de kribbetocht op bij Onderwatershof.

dickens-shopping-night

De verlichte stoet gaat vervolgens door naar de Oude Kerk waarde burgemeester van Rijswijk Michel Bezuijen, om 19.00 uur de verlichting van de prachtige kerstboom voor de Kerk zal ontsteken.

Speciale kerstacties
De mooi versierde winkels houden de hele avond hun deuren geopend, zodat u naar hartenlust al uw gewenste kerstinkopen kunt doen. Met warme chocolademelk en lekkere hapjes, profiteert u tijdens deze avond bovendien van speciale kerstacties.

christmas-shopping-night-3

Kerstsfeer beleven in de Oude Kerk
Bewonersorganisatie SBOR brengt samen met de samenwerkende kerken een speciaal kerstprogramma. Zo kunt u bij kaarslicht luisteren naar het aloude kerstverhaal en kerstliederen.
Deze avond wordt mede georganiseerd door de samenwerkende kerken, Museum Rijswijk, Stichting Buurtschap Oud Rijswijk, Balletstudio Karin den Os en Buddy for Balance.

Meer informatie, kijk op: https://www.facebook.com/events/1628892070743513/