Blik op 2018 en nog even terugkijken (7): Mattijs Manders “Ik hoop op meer publiek in ons stadion”
De laatste weken van december is het voor velen tijd geworden om terug te blikken op het afgelopen jaar en goede voornemens uit te spreken voor het nieuwe. Het Rijswijks Dagblad sprak verschillende bekende personen en blikte terug en vooruit. Tijd van bezinning.

In dit overzicht mocht de voetbalclub ADO Den Haag niet ontbreken. De club die veel Rijswijkers op de tribune heeft en die door veel Rijswijkers voor de buis wordt toegejuicht. René Marquard sprak met algemeen directeur Mattijs Manders.

Wat was het hoogte- en dieptepunt in 2017?
Mattijs Manders:“Absolute hoogtepunt is de revival in de eredivisie nadat we in januari op de laatste plaats stonden. Dieptepunt is de situatie waarin we zijn terechtgekomen met onze aandeelhouder. Gelukkig hebben we nadien de situatie serieus verbeterd en is de relatie nu goed en de governance voor alle partijen helder”

Wat wil je graag anders zien in 2018?

“Ik hoop dat ADO blijft verrassen en er meer publiek bij onze thuiswedstrijden zal zijn. De club en spelers verdienen dat, spelen aanvallend en attractief voetbal en presteren nog beter wanneer we een sterke 12e man hebben.”

Wat zou je graag anders zien in het nieuwe jaar op privégebied?

“Ik ben gelukkig met mijn privé leven en hoop dat iedereen in mijn omgeving en in familie gezond blijft.”

Wat worden de highlights voor 2018?
“Play off Europees voetbal”

Foto: Haagsetopsport.nl/Martin van Oostveen