De laatste weken van december is het voor velen tijd geworden om terug te blikken op het afgelopen jaar en goede voornemens uit te spreken voor het nieuwe. Het Rijswijks Dagblad sprak verschillende Rijswijkers en blikte terug en vooruit. Tijd van bezinning.

Wij spraken met ‘sterke man’ Angelo van der Pas over wat hem heeft beziggehouden in het afgelopen jaar en waar hij naar uit kijkt in het nieuwe jaar.

Wat was het hoogte- en dieptepunt in 2017 in Rijswijk?
Angelo van der Pas: ”Mijn hoogte punt is dat ik in juni 2018 vader ga worden. Voor de eerste keer. Dus er komt een klein Rijswijkertje bij. Mijn dieptepunt wat betreft Rijswijk is toch wel dat mijn sterkste man evenement op het Bogaardplein dit jaar niet doorging. Dit door problemen met de vergunning.”

Wat wil je graag anders zien in 2018 in Rijswijk?
“Het zou me leuk lijken om meer evenementen te zien in Rijswijk. En niet alleen de standaard events maar ook een podium te geven aan de wat minder bekende sporten en hobby’s.”

Wat zou je graag anders zien in het nieuwe jaar op privé-gebied?
“Er gaat een hoop veranderen nu ik vader word natuurlijk. Maar ik hoop gewoon lekker door te kunnen gaan met de sport en nog veel mooie titels en prijzen binnen te kunnen halen. En natuurlijk veel genieten van het vaderschap.”

Wat worden de highlights voor het nieuwe jaar?
“Op de eerste plaats natuurlijk de geboorte van ons eerste kindje. En ja op sport gebied hoop ik natuurlijk weer wat moois te bereiken en wie weet komt de Sterkste Man van Nederland wel uit Rijswijk.”