“Aloha.” Zo begint de mail die de redactie van het Rijswijks Dagblad kreeg van de band ‘Bill and his Hawaiians’. Een toepasselijke begroeting aangezien de Rijswijkse groep al vijf jaar optreedt met muziek die vooral op Hawaï enorm populair is. De band wil graag nog jaren doorgaan met het maken van muziek en optreden, maar is daarvoor hard op zoek naar een gitarist/zanger.

“Inmiddels staan er weer enkele optredens in verzorgingshuizen (onze doelgroep) gepland en die zouden wij niet willen teleurstellen omdat de band niet compleet is”, schrijft Bill and his Hawaiians in de mail. Het Rijswijks Dagblad wil de muzikanten graag van dienst zijn, vandaar deze oproep:

Gezocht Gitarist/zanger
Het 5 jaar bestaande Hawaiian orkest Bill and his Hawaiians is op zoek naar een zanger/ gitarist. Hawaiian muziek is maar zelden te beluisteren op de radio. Slechts weinigen zijn er mee bekend. Dit maakt de zoektocht naar een gitarist/zanger niet eenvoudig. Toch moeten er muzikanten rondlopen die deze muziek leuk vinden. Mocht u interesse hebben of informatie wensen, neem dan contact op met Wim Zweekhorst. Telefoonnummer: 06 244 16950, email: www.billandhishawaiians.nl