Op zaterdag 25 november is er een bijzondere voorstelling in de Rijswijkse Schouwburg. Het bijzondere bij ‘Op zoek naar geluk’ zit ‘m in de vorm. Geen show, spektakel maar een gelukscollege. Het is helemaal in deze tijd met de huidige zelfhulpboeken, positiviteitgoeroe’s, enz. Vooral op social media is daar veel aandacht voor. Ook de vorm van interactief/hoorcollege past helemaal in de trend van nu.

Tegenwoordig is iedereen voortdurend op zoek naar geluk. Maar word je van die zoektocht eigenlijk wel gelukkig? En als je geluk hebt gevonden, hoe lang duurt dat gelukkige gevoel dan? En… zijn vrouwen beter toegerust voor geluk dan mannen? Hoe erg is het eigenlijk om ongelukkig te zijn? Kun je meten of iemand gelukkig is? En kun je geluk eigenlijk wel vinden of zou je het zelfs kunnen kopen? Kortom, wat is geluk eigenlijk?

Tijdens het theatercollege ‘Op zoek naar Geluk’ worden deze en vele andere vragen onder de loep genomen door vier ‘geluksspecialisten’ uit de journalistiek, wetenschap en kunst die beroepshalve met het fenomeen geluk te maken hebben. Door middel van interviews, geluksmomentjes, geluksquotes en andere gelukszaken kan het publiek haar eigen geluksmoment beleven in het theater. Een vrolijke, lichte, luchtige en leerzame avond.

Interesse in deze bijzondere voorstelling?
Ga naar de website van de Rijswijkse Schouwburg