Het Halloweenfeest van afgelopen weekend is net voorbij en nu komen de eerste aankondigingen van de komst van Sinterklaas voorbij. De Goedheiligman brengt ook Rijswijk dit jaar een bezoek.
Op zondag 26 november 2017 organiseren de vier Bewonersorganisaties De Strijp, Muziekbuurt, Steenvoorde Noord en Zuid een groot opgezet Sinterklaasfeest in gebouw Stervoorde, Dr H. van Mooklaan 1 te Rijswijk.

Het feest begint om 14.00 uur en zal duren tot ongeveer 16.00 uur. (Kan iets uitlopen). Toegang voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Tot 14 november 2017 kunnen de kinderen zich aanmelden via email: [email protected] onder vermelding van naam, leeftijd, adres en postcode.

Na ontvangst van je mail ontvang je een persoonlijk bericht en een kleurplaat met toegangssticker, deze moet je dan afknippen. Dit is voor de toegang tot het grote feest. Doe je mee met de kleurwedstrijd dan moet je de kleurplaat voor 15 november inleveren bij de AH XL in de Bogaard.

Deze kleurplaten worden natuurlijk mooi opgehangen voor het grote feest. Aan Sinterklaas zal worden verzocht om voor een aantal kleurplaten prijsjes uit te delen tijdens of aan het eind van het feest. Geef je wel snel op WANT VOL IS VOL!!!! Voor eventuele vragen mag men bellen 06-33812805.(Jacob Schot).