Al meer dan veertig jaar, is Rijswijk de thuisbasis van het continentale kantoor van Tri-Wall Europe Ltd. Oorspronkelijk is Tri-Wall Europe begonnen met een kantoor in de Sir Winston Churchill Tower.

In januari 1984 verhuist het bedrijf naar de Treubstraat om vervolgens in september 2016 te verhuizen naar de Laan van Vredenoord 23. Dus al vele jaren trouw aan de gemeente Rijswijk, maar wat doet Tri-Wall Europe? Tri-Wall Europe ontwerpt en produceert zware industriële exportverpakkingen en was de eerste die in Europa werkte met drie-laags golfkarton, de AAA-golf.

Specialisten
Als specialisten in het vakgebied van lichtgewicht maar vooral heavy duty golfkarton, is Tri-Wall wij ervaren en werkt het samen met bedrijven in een groot aantal verschillende industrieën, waaronder de automotive, lucht-en ruimtevaart. Zij werken bijvoorbeeld samen met bedrijven als Honda.

Wereldwijd
Tri-Wall’s high performance materialen zijn ideaal voor de wereldwijde export omdat ze bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen, en tevens een hoge luchtvochtigheidgraad en vocht kunnen trotseren. De ontwerpers van Tri-Wall zijn ervaren en gaan moeilijke technische uitdagingen zeker niet uit de weg.

Unieke oplossingen
Geavanceerde productietechnieken stellen hen in staat unieke oplossingen te ontwerpen en te produceren die perfect aansluiten bij de behoeften van elk bedrijf dat industriële exportverpakkingen nodig heeft. Door het grote netwerk van verwerkers van het materiaal in Europa en door de Tri-Wall vestigingen in het Midden Oosten en Azië kunnen wij producten overal ter wereld verpakken, verschepen en indien nodig bij aankomst controleren of alles goed is verlopen.
Zo zie je maar dat zo’n mooi en groot bedrijf al jarenlang actief is in onze mooie Rijswijk.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Tri-Wall Europe
Telefoon: 070 399 31 10, E-mail: [email protected]

Website:  www.tri-wall.eu

Of klik hier voor een film over het bedrijf: https://www.youtube.com/watch?v=tSvx4ERoDPI