Tientallen leden van de BBR brachten gisteren een bezoek aan het nieuwbouwproject Eikelenburgh van AM waar projecteider Mike Breuker een presentatie gaf. Eikelenburgh gaat inmiddels zijn zesde fase in. Uit zijn betoog bleek dat alle woningen van deze fase inmiddels in optie zijn. Mike Breuker nam de aanwezigen mee terug in de tijd van de crisis toen er sprake was van een andere situatie op de woningmarkt. Anno 2017 blijkt nu dat de woningmarkt enorm is aangetrokken en dat er juist veel vraag is naar woningen. Zeker van het kaliber, kwaliteit en uitstraling van een project zoals bij Eikelenburgh.

De bijeenkomst werd door de leden van de BBR als bijzonder nuttig, informatief en interessant ervaren. Het project staat dan ook bekend als één van de meest aansprekende van de gemeente Rijswijk. Ook zijn er nog altijd veel belangstellenden uit Leidschendam-Voorburg en Den Haag. De komst van de BBR werd in ieder geval door AM als bijzonder positief ervaren.

Ook voor hen was dit een moment om nieuwe contacten op te doen, te netwerken en bij te praten met bestaande relaties. Naast BBR-voorzitter Klaas Aantjes waren overigens ook de wethouders Bjorn Lugthart en Rene van Hemert aanwezig, die zich ook uitvoerig lieten infomeren over de laatste stand van zaken van Eikelenburgh. Hetzelfde gold voor enkele raadsleden.

Door Bart Bakker