Rijswijker Andy Oskam, sporter in hart en nieren, organiseert voor de 7e keer het hardloopevenement: De Rokkeveense Dekkerloop.
Zo heeft hij altijd verschillende sporten beoefend en kwam er al vrij snel achter dat: ‘sport is wat hém beweegt’. Als fitness-instructeur en fervent hardloper werkt Andy tevens bij Sir Winston Fitness in Rijswijk. Daar begeleidt hij sporters en hardlopers die meer uit hun sport willen halen en aan hun gezondheid willen werken. Het mooie van sporten is, dat je zowel fysiek als geestelijk gezond bezig bent. Het brengt saamhorigheid met zich mee waarin iedereen voorwaarts bezig wilt zijn.

In de loop der jaren heeft hij van zijn passie zijn werk gemaakt en is in 2010 zijn bedrijf Custom Made Sport gestart. De diensten van Custom Made Sport bestaan hoofdzakelijk uit alles wat met hardlopen te maken heeft. Hierbij moet je o.a. denken aan Personal Looptraining, Groepslooptrainingen, Ademhalen & Hardlopen en het organiseren van hardloopevenementen.

Bij het organiseren van hardloopevenementen komt veel kijken om alles op de dag zelf conform de draaiboeken te laten verlopen. Het is werken naar een hoogtepunt, aldus Andy.
Als organisator realiseert hij al 7 jaren met een vast team, trouwe sponsoren en 85-90 vrijwilligers dit hardloopevenement. De 7e editie van de Rokkeveense Dekkerloop is op zondag 28 januari 2018 bij Dekker Zoetermeer. Om een indruk van het evenement te krijgen, ga naar: www.rokkeveensedekkerloop.nl
Zo gedreven als hij is, heeft hij het voornemen om in zijn eigen stad Rijswijk eveneens een hardloopevenement te organiseren. Met als doel: Rijswijk op de kaart te zetten, ondernemers in Rijswijk publiciteit te geven, kinderen, volwassenen en senioren met sport en beweging bezig te laten zijn.

Om dit concept te realiseren staat Custom Made Sport open om met geïnteresseerde ondernemers en vrijwilligers van Rijswijk rond te de tafel te zitten en de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn op zoek naar: een hoofdsponsor, een locatie, sub-sponsoren en diverse vrijwilligers.

Custom Made Sport staat open voor ideeën en medewerking om dit mooie sportieve plan te realiseren. “ Sport Is Wat Ons Beweegt”.