De maandelijkse bijeenkomst van het Alzheimer Café Rijswijk staat dit keer in het teken van ‘Wat betekent dementie voor mij?’

Een inwoonster van Rijswijk komt vertellen over haar ziektebeeld en hoe zij omgaat met de diagnose dementie. Marjan Corbeek, GZ-psycholoog bij Florence, is de gespreksleider van het Alzheimer Café.
Het Alzheimer Café vindt dinsdag 25 oktober plaats in Wijkcentrum Stervoorde aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk. De deuren gaan om 19.00 uur open. De toegang is gratis. Het programma begint om 19.30 uur met een gesprek. Na de pauze kunnen vragen worden gesteld. Daarna is het mogelijk om tot 21.30 uur na te praten met bezoekers, vrijwilligers en hulpverleners.

Hoe is het om de diagnose dementie te hebben? Wat krijg je zelf aan signalen? Wat verandert er in je leven? En hoe ga je er mee om? Het maandelijkse Alzheimer Café Rijswijk gaat in op al deze vragen.

Belangstellenden die het Alzheimer Café willen bezoeken, maar hun partner met dementie niet alleen willen laten, kunnen bij Lisette Hart van Stichting Welzijn Rijswijk informeren welke vrijwilliger hun partner gezelschap kan houden. Dat kan via 06 – 20 66 40 59 of via [email protected].