Zwem4daagse Rijswijk in zwembad De Schilp

mainImage
Zwem4daagse Rijswijk in zwembad De Schilp

Van 21 tot en met 26 oktober organiseert Zwembad De Schilp weer een Zwem4daagse. De Zwem4daagse is bedoeld voor jong en oud. De Zwem4daagse is geen race tegen de klok. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk zwemliefhebbers op een gezellige en sportieve manier meedoen.

Tijdens de Zwem4daagse zwemmen deelnemers 4 dagen een afstand van 250, 500 of 1.000 meter per dag. Als beloning voor hun prestatie, krijgen alle deelnemers op de laatste dag de echte Zwem4daagse-medaille. Naast het zwemmen, worden er ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals een glijbanenrace, verschillende workshops en een bommetjeswedstrijd!

De Zwem4daagse is het grootste landelijke zwemevenement van Nederland gesteund door de KNZB. Meer dan 400 organisaties zijn hierbij betrokken en maken van de Zwem4daagse een feestelijk en sportief evenement. De Zwem4daagse is voor iedereen: samen met familie of vrienden kun je deze uitdaging aangaan en jouw medaille winnen!

Op de website van de Zwem4daagse (www.zwem4daagse.nl) of op de Facebook pagina van Zwembad De Schilp kunt u de verschillende tijdstippen bekijken van het banenzwemmen en onze activiteiten. Tevens kunt u hier uw deelname bevestigen. De kosten voor deelname zijn  €12,50.


| Foto: Digitaal Dagblad