Rijswijks Dagblad | ZuiverWonen in RijswijkBuiten; Duurzaam en levensloopbestendig

ZuiverWonen in RijswijkBuiten; Duurzaam en levensloopbestendig

mainImage
ZuiverWonen in RijswijkBuiten; Duurzaam en levensloopbestendig

Diverse belangstellenden waren woensdagavond in het informatiecentrum RijswijkBuiten van de partij bij de start van woonproject ZuiverWonen in RijswijkBuiten. Het project is een concept van VolkerWessels Vastgoed en bestaat uit unieke rietgedekte villa’s gelegen aan de rand van RijswijkBuiten, waardoor de uitvalswegen snel bereikbaar zijn.

De woningen met een verkoopprijs vanaf € 810.000,- v.o.n. zijn deels zelf in te delen. Zo biedt het woonprogramma de keuze voor een badkamer en slaapkamer op de begane grond waardoor de woningen levensloopbestendig zijn. En natuurlijk zijn ook de woningen zeer duurzaam. Niet alleen op het gebied van energie (deze woningen zijn Nul-op- de-Meter), maar de woningen worden gebouwd met grotendeels natuurlijke grondstoffen.

Belangstellenden kunnen nog inschrijven voor dit project tot donderdag 19 juli aanstaande bij een van de verkopende makelaars. Meer informatie is te vinden op www.zuiver-wonen.com.

Tussen 2013 en 2023 worden er circa 3.400 woningen gerealiseerd in Sion en Parkrijk. Inmiddels zijn al tal van woningen ontwikkeld, verkocht en gerealiseerd. De eerste inwoners wonen al meer dan 4 jaar met veel plezier in hun nieuwe duurzame woning. RijswijkBuiten wordt een duurzame wijk die in het oog springt. (meer informatie over de wijk en de diverse nieuwbouwprojecten zie ook op www.rijswijkbuiten.nl).


Foto: Digitaal Dagblad