Rijswijks Dagblad | Zo vader zo Zoon

Zo vader zo Zoon

mainImage
Zo vader zo Zoon

Op zaterdag 7 april opent wethouder van cultuur Marloes Borsboom de fototentoonstelling ‘Zo vader Zoon’ in de bibliotheek in Rijswijk. Fotograaf Tino van Dam exposeert samen met zijn zoon Danny twee bijzondere fotoseries: Kale Koppen en Strak in Pak.

Tino is een bekend fotograaf in Rijswijk. Zijn foto’s zijn o.a. vaak te zien in Groot Rijswijk, hij schrijft en fotografeert voor de blogs voor het landelijke fotoblad ZOOM en wie hem volgt op Facebook,weet dat hij de sportfotografie doet voor de eredivisie volleybalvereniging Inter Rijswijk.

Zijn zoon Danny heeft het fotograferen met de paplepel in gekregen. Met de ‘afdankertjes’ van zijn vader kon hij frank en vrij de fotowereld ontdekken. Op de basisschool was Danny al de
schoolfotograaf en liep hij daar rond met een ‘vette’ spiegelreflex. Nu exposeert hij voor het eerst met een opvallende serie foto’s van jonge mannen in pak. Frisse foto’s waar een zekere perfectie van uitstraalt dat neigt naar surrealisme. Alle foto’s zijn in de studio gemaakt. In tegenstelling tot zijn vader die de meeste foto’s op locatie heeft gemaakt.

De serie is gedurende de hele maand april te zien in de bibliotheek van Rijswijk. De officiële opening is zaterdag 7 april om 13:00 uur.


Foto: Digitaal Dagblad