Workshops en schaken bij Papier Biënnale in Museum Rijswijk

mainImage
Workshops en schaken bij Papier Biënnale in Museum Rijswijk

Al vanaf 12 juni huisvest Museum Rijswijk de Papier Biënnale die tot 7 oktober 2018 gaat duren. De twaalfde editie is opnieuw zeer de moeite waard. Achttien kunstenaars uit alle windstreken gebruiken de natuur als bron voor hun zelfgemaakte papier of als inspiratiebron.

Naast het tonen van het werk van deze kunstenaars organiseert Museum Rijswijk tijdens de Papier Biënnale diverse workshops voor jong en oud, zoals papier scheppen, papieren schalen maken, ''dansen met papier'' en een papier clinic.

Ter gelegenheid van de Papier Biënnale heeft Piet Design een groot papieren schaakspel ontworpen voor het voorplein van het museum. Het schaakspel is uitgevoerd in watervast e-golfkarton. Tijdens openingstijden bent u van harte uitgenodigd om een potje te komen schaken. Een DIY-miniatuurversie van het schaakspel is te koop in de museumwinkel.

Wilt u meer weten over de kunstenaars en hun werk? Geef u dan op voor de één van de inlooprondleidingen. Kijk voor meer informatie en het volledige aanbod op museumrijswijk.nl .


| Foto: Digitaal Dagblad