Workshop wolken door weerman Huub Mizee

mainImage
Workshop wolken door weerman Huub Mizee

De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Delfland organiseert op zaterdag 15 september van 13.30 tot 16.00 uur een workshop Wolken, o.l.v. Huub Mizee, de weerman van Omroep West in het natuurcentrum het Melarium, Melariumpad 11, Delft.

In deze workshop zullen de volgende vragen worden beantwoord: hoe ontstaan wolken, welke wolken zijn er, wat zeggen wolken ons? Welke wolken zien wij boven het Melarium?


Aanmelden verplicht omdat de capaciteit beperkt is. De kosten zijn € 10,-; leden € 5,-. Inlichtingen 06 – 33 00 1742. Opgeven via [email protected] De deelnemers ontvangen een bevestiging van deelname.


De KNNV voelt zich verantwoordelijk voor het Delflandse gebied, dat zich uitstrekt van de Noordzeekust tot aan de Rottemeren en tussen de A12 en de A20. Dit gebied bezit prachtige parken, cultuurlandschappen en natuurgebieden, ook particuliere tuinen worden steeds belangrijker voor de natuur.


Het werkgebied omvat de gemeenten Delft, Lansingerland, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland, en de gebieden Sion, Wilhelminapark, Elsenburgerbos (Rijswijk) en Ypenburg (Den Haag).


De KNNV afdeling Delfland is ook een werkgroep van de Zoogdiervereniging en Ravon. Meer informatie is te vinden op de website: www.knnv.nl/afdelingDelfland.


Foto: Digitaal Dagblad