Rijswijks Dagblad | Workshop 'leren vlechten', ideaal voor stuntelende ouders

Workshop 'leren vlechten', ideaal voor stuntelende ouders

mainImage
Workshop 'leren vlechten', ideaal voor stuntelende ouders

Veel ouders lopen te hannesen als er een mooie vlecht in het haar van hun dochter moet worden gemaakt. Speciaal voor hen is er op woensdag 11 april de workshop 'leren vlechten' in Ruimte18 te Rijswijk.


 

Ook dit jaar is de vlecht nog steeds superhip. Wil je dat ook jouw dochter deze zomer met de mooiste vlechten rondloopt en wil je leren hoe dat moet? Op woensdagmiddag 11 april tussen 14.00 - 16.00 uur leert u van een professionele kapster verschillende vlecht technieken die makkelijk in de praktijk te brengen zijn.


Dus kun je al een beetje (in)vlechten, maar zien al die mooie vlechten er ook voor jou nog ingewikkeld uit, slaat de 'paniek' toe bij de termen visgraat, diadeemvlechten of onderhands vlechten, maar wil je dit wel leren? Kom dan op 11 april samen met je dochter (of ander model) naar Ruimte18 aan de Cort van der Lindenstraat 18 in Rijswijk. Om iedereen voldoende aandacht en persoonlijke ondersteuning te kunnen geven wordt deze workshop in een kleine setting gegeven.


Prijs; € 17,50 inclusief materialen, drinken en iets lekkers op tafel.


Interesse? Geef je dan snel op via: https://www.ruimte-18.nl/a-51188302/workshops-volwassenen/woensdag-11-april-van-14-00-16-00-uur-workshop-haren-vlechten/


Foto: Digitaal Dagblad