Winkelcentrum In de Bogaard nieuwe partner Rijswijk Dagblad

mainImage
Winkelcentrum In de Bogaard nieuwe partner Rijswijk Dagblad

Het Winkelcentrum In de Bogaard en het Rijswijks Dagblad zijn een samenwerking aangegaan. Het sinds jaren beeldbepalende Rijswijkse winkelcentrum moet binnen enkele jaren weer de grandeur krijgen die het ooit had. De afgelopen jaren kende het winkelcentrum een moeilijke tijd, zeker na het verdwijnen van grote partijen, zoals de V&D uit De Terp.

Met de nieuwe plannen voor het compacter maken van het winkelcentrum tot een stadscentrum met woningen, kantoren en sociaal-maatschappelijke instellingen en natuurlijk winkels moet In de Bogaard er weer meer dan bovenop gaan komen.

Het Rijswijks Dagblad is blij met deze nieuwe partner en wij hopen dan ook de nieuwe en gunstige ontwikkelingen op de voet te volgen.  Ook centrum manager Merlijn van der Laak is verheugd over de samenwerking. "We zetten nog meer in op lokaal gebied en dat is waar het Rijswijk Dagblad sterk in is: lokaal, actueel en een groot bereik waar wij ook van willen profiteren”

Op de foto: Fred Karremans (voorzitter winkeliersvereniging In de Bogaard en eigenaar Gildeslagerij Scholtes-links)  en Merlijn van der Laak (centrum manager Winkelcentrum In de Bogaard)


Foto: Digitaal Dagblad