Win 2 kaarten voor Irish Night van Lions Club Rijswijk

mainImage
Win 2 kaarten voor Irish Night van Lions Club Rijswijk

U kunt erbij zijn volgende week zaterdag 3 november in Herberg Vlietzigt. Dan organiseert Lions Club Rijswijk een speciale ‘Irish Night’ met tal van activiteiten. En zoals het de Lions betaamt, gaat de opbrengst ook nu weer naar een goed doel; Make a Wish Nederland. De Lions Club Rijswijk zal één  lezer van Rijswijks Dagblad verblijden met twee gratis kaarten voor deze bijzondere avond. Meer daarover leest u in dit artikel.

De Lions Club Rijswijk i.o. trekt zich het lot van kinderen met een fatale aandoening of een levensbedreigend ziekte zeer aan. Daarom organiseert het op 3 november een speciale ‘Irish Night’ in Herberg Vlietzigt, waarvan de opbrengsten worden gedoneerd aan Make a Wish Nederland.Op deze avond staat het zoveel mogelijk geld ophalen voor dit goede doel centraal. Naast een veiling en een loterij mag er ook genoten worden van Ierse dansen en hapjes en een unieke Ierse bierproeverij.

Lezersactie
Er zijn nog kaarten te koop voor dit bijzondere evenement. Deze kosten € 29,50 per persoon en kunt u bestellen via de website van Lions Club Rijswijk en op Facebook “Irish Night 2018”. Maar de organisatie stelt ook twee gratis kaarten ter beschikking aan één lezer van Rijswijks Dagblad. Degene die als eerst een mail stuurt met als onderwerp ‘Lezersactie Rijswijk Dagblad’ aan [email protected] krijgt twee gratis kaarten voor de Irish Night van 3 november. Vermeld wel in deze mail uw naam, telefoonnummer en adres.


| Foto: Digitaal Dagblad