Rijswijks Dagblad | Win 2 kaarten voor All Stars (try-out) voor komende zaterdag (deel dit bericht)

Win 2 kaarten voor All Stars (try-out) voor komende zaterdag (deel dit bericht)

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Deel dit bericht op Facebook en maak kans op 2 kaarten voor de try-out voorstelling van het immens populaire All Stars musical in de Rijswijkse Schouwburg voor komende zaterdag. Donderdag wordt de prijswinnaar bekendgemaakt.

Na het overweldigende succes van de film en serie is All Stars nu ook te zien in het theater. All Stars is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger. Een feelgood voorstelling over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. Voor de vrienden van Swift Boys 8 is hun voetbalzondag heilig. Terwijl ze zich voorbereiden op de 500ste wedstrijd is hun wekelijkse potje voetballen ook het moment om hun levens met elkaar door te nemen. En leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar ook dat je samen niet alleen bent.

Voor deze nieuwe Nederlandse musical schrijft Thomas Acda samen met David Middelhoff de muziek, is de regie van Frank Lammers en de choreografie/staging van Daan Wijnands. De hoofdrollen worden onder meer gespeeld door Jim Bakkum (Hero) en Kees Boot.

 


Foto: Digitaal Dagblad