Rijswijks Dagblad | Wilt u iets meer leren dan alleen ‘Dos cervezas’ en ‘La carta, por favor’?

Wilt u iets meer leren dan alleen ‘Dos cervezas’ en ‘La carta, por favor’?

mainImage
Wilt u iets meer leren dan alleen ‘Dos cervezas’ en ‘La carta, por favor’?

Altijd al Spaans willen leren? Dan is dit uw kans. Nog voor de zomer kunt u de eerste beginselen van deze mooie en veel gebruikte taal leren. U krijgt les in een prachtige omgeving van een zeer gemotiveerde en deskundige lerares: Malou Bruijn. Malou heeft 3 jaar leservaring. Ze heeft gewoond en gewerkt in Noord- en Zuid-Spanje.

Wat kunt u precies verwachten? Een 8-delige cursus Spaans, waarmee u uit de voeten kunt tijdens een bezoek aan Spanje. Thema's die behandeld zullen worden, zijn onder andere: de Spaanse cultuur, op vakantie naar Spanje en het Spaanse eten.

U betaalt € 7,50 per les, € 5,00 op vertoon van uw Ooievaarspas. De lessen worden gegeven op de donderdagmiddag van 15.00- 16.30 uur in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis, Laan Hofrust 4. De cursus gaat op donderdag 5 april van start en eindigt op 24 mei. Heeft u interesse?

Voor aanmelding stuurt u een e-mail naar [email protected] Wilt u meer informatie dan neemt u contact op met Dennis Bodano van @Welzijn Rijswijk: [email protected]


Foto: Digitaal Dagblad