Wie zijn de finalisten van de Rijswijk Talent Award?

mainImage
Wie zijn de finalisten van de Rijswijk Talent Award?

Afgelopen zaterdag schitterden vele Rijswijkse kinderen/jongelingen bij de vier voorrondes van de Rijswijk Talent Award 2018. Toch kunnen er maar tien acts naar de finale. Deze worden aanstaande vrijdagavond 29 juni om 18.15 uur op bijzondere wijze bekend gemaakt op het Tollensplein.

De bekendmaking van de finalisten van de Rijswijk Talent Award vindt plaats op het Zomerfeest, tijdens de kick-off van het Strandwalfestival. Tussen 17.00 en 18.00 uur treden er diverse acts op die hebben meegedaan aan de voorrondes van de Rijswijk Talent Award op 23 juni jl. Het belooft een divers programma te worden met zang en dans, er zijn optredens van onder anderen Lavitanea Delphinanto op viool, zangeres Katja Kuipers, singer-songwriter Thomas van der Sleen, hiphop van Fantastic duo en het levenslied gezongen door Hans Evenboer.

De finalisten strijden om de titel ‘winnaar Rijswijk Talent Award 2018’ tijdens de finale op 29 september in de Rijswijkse Schouwburg. Kaarten voor de finale kosten €10 en zijn te koop via de website van de Rijswijkse schouwburg. De uiteindelijke winnaar wint naast de award ook een geldprijs ter waarde van €500,- (te besteden aan talentontwikkeling), de beschikbaarheid van de kleine zaal in de Rijswijkse Schouwburg en mag optreden op onder andere het Strandwalfestival, Zomerfeest en Rijswijks Pracht.

Meer informatie over de Rijswijk Talent Award is te vinden op www.rijswijktalentaward.nl


| Foto: Digitaal Dagblad