Wie wordt de buddy van Anneloes uit Rijswijk?

mainImage
Wie wordt de buddy van Anneloes uit Rijswijk?

Buddy Netwerk is op zoek naar hulp voor de 52-jarige Anneloes. De Rijswijkse kreeg een aantal jaren geleden te horen dat ze de zeer ernstig ziekte MS heeft. Om haar eigen vrienden en familie niet nog meer te belasten, zoekt Annelies iemand die onder het genot van bijvoorbeeld een kop koffie een luisterend oor kan bieden. Ook zou ze graag met deze buddy er op uit gaan om het ziekzijn even te vergeten.

Anneloes heeft puberende kinderen en is alleenstaande moeder. Gelukkig zijn er vrienden en familie die haar ondersteunen met praktische zaken zoals eten koken en de was doen. Ondanks haar positief instelling wil Anneloes het ziekzijn liever niet altijd met bekenden delen, ze wil hen daarmee niet teveel te belasten.

Heb je interesse en ben jij de aangewezen vrijwilliger die Anneloes kan helpen? Meld je dan aan als buddy! Buddy Netwerk bieden je een korte professionele basiscursus en persoonlijke begeleiding.

En mocht je niet iets voor Anneloes zelf kunnen betekenen, dan zijn er bij Buddy Netwerk nog vele anderen naast haar die je hulp en aandacht heel hard kunnen gebruiken.

Bel naar Buddy Netwerk: 070-3649500 of kijk op: www.buddynetwerk.nl voor meer informatie en het downloaden van het aanmeldingsformulier.


Foto: Digitaal Dagblad