Wie vindt het nestje kittens in Rijswijk? (graag delen)

mainImage
Wie vindt het nestje kittens in Rijswijk? (graag delen)

Dierenhospitaal en Dierenambulance Den Haag deed zaterdag een oproep aan Rijswijkers in de omgeving van de Sir Winston Churchillaan, Mgr Bekkerslaan en Dominee van den Boschlaan om uit te kijken naar een nest kittens. Zaterdag is een jonge mama-poes opgehaald, waarvan toen nog niet bekend was dat ze een nestje had.

“We hebben de poes opgehaald omdat ze volgens de meldster ontstoken klieren had”, verklaart Dierenhospitaal en Dierenambulance Den Haag op Facebook. “We wisten toen niet dat ze een nestje had. Dit is inderdaad heel triest en breekt ons hart. De poes is opgehaald aan een drukke weg, die gevaarlijk is en waar ze kan worden aangereden. Terugzetten is helaas geen optie. Eenmaal in het hospitaal aangekomen zagen we dat ze lacterend is en dus waarschijnlijk een nestje heeft geworpen, de kittens kunnen ook al wat ouder zijn.”

Rijswijk wordt opgeroepen uit te kijken naar het nestje: “We roepen nu iedereen op om mee te helpen om de kittens te vinden. Wij willen mensen die in deze omgeving wonen vriendelijk verzoeken even in hun tuin, schuurtje, onder een vlonder of op andere overdekte plekken te kijken of ze misschien ergens verstopt zijn.”

Heeft u de kittens gevonden of voor info belt u dan de meldkamer op 070 3282828.


| Foto: Digitaal Dagblad