Rijswijks Dagblad | Wethouder Van Hemert opent Jumpsquare Rijswijk

Wethouder Van Hemert opent Jumpsquare Rijswijk

mainImage
Wethouder Van Hemert opent Jumpsquare Rijswijk

Het moment is eindelijk daar; Jumpsquare Rijswijk is geopend! Het grootste indoor trampolinepark is klaar voor het grote publiek. Er is de laatste weken keihard gewerkt om de deadline van 10 februari te halen.....en het is gelukt! Aan de Lange Kleiweg 1E in Rijswijk kun je vanaf nu je tricks laten zien op een van de vele trampolines en attracties.

Op vrijdag 9 februari heeft Wethouder Van Hemert (economie, sport en verkeer & vervoer) het park officieel geopend onder toeziend oog van meer dan 200 genodigden. Het doorknippen van het lint was het startsein voor het trampolinepark, maar óók voor de kids van CBS De Gantel uit Den Haag en de Godfried Bomansschool uit Rijswijk. Zij mochten, als winnaars van een scholenactie, namelijk als eerste de trampolines testen. En wat een plezier hadden ze!Het trampolinepark biedt maar liefst 3.000 m2 aan jump, sport, tricks en fun en is hiermee één van de grootse trampolineparken in Nederland. Bij Jumpsquare Rijswijk kun je jumpen op de vele trampolines en op de Big AirBag, slingeren van de trapeze, stunten in de half-pipe, basketbal en dodgebal spelen of balanceren over een slackline. Een uitje vol sport en fun!

Naast de jump-faciliteiten is er ook veel aandacht uitgegaan naar de inrichting, sfeer en horeca van het trampolinepark. De fietsen aan het plafond bij de entree en de muurschilderingen zijn echte eye-catchers en verder kenmerken de wanden, banken, lampen en het verhoogde horeca-gedeelte deze vestiging van Jumpsquare.Eigenaren Dennis en Wendy van Leeuwen zijn erg tevreden over het eindresultaat en kunnen niet wachten om Rijswijk en omgeving kennis te laten maken het high-level jumpen in hun trampolinepark.

Jumpsquare Rijswijk is gevestigd aan de Lange Kleiweg 1E in Rijswijk.

Meer informatie op www.jumpsquarerijswijk.nl en facebook.com/jumpsquarerijswijk


Foto: Digitaal Dagblad