Wethouder van der Laar: “Hoornwijck Groep inspireert mij”

mainImage
Wethouder van der Laar: “Hoornwijck Groep inspireert mij”

In een gezellige ambiance in Restaurant Madestein waren ruim 700 ondernemers, allen relatie van het (45-)jarige Hoornwijck Groep, samengekomen om met vennoten en personeel van de Rijswijkse onderneming feest te vieren. Vanuit de gemeente Rijswijk gaf wethouder Armand van de Laar acte de présence.
“We zijn trots op dit bedrijf dat nu zo’n 35 jaar in Rijswijk is gevestigd.” Het waren de woorden van wethouder Armand van de Laar die de vennoten goed deed. “Wat heeft jullie grootgemaakt?”, stelde de wethouder een retorische vraag “Het is de opvatting dat de klant centraal staat. Dat vergeten heel veel bedrijven. Ik merk als bestuurder dat ik ook vaak bezig ben met budgetten, toekomstvisies en business cases. Maar voor mij geldt: de inwoner van Rijswijk staat centraal. Jullie inspireren mij als wethouder. De klant moet zich thuis voelen. Van receptioniste tot boardroom member. We zijn echt heel erg trots dat dit bedrijf in Rijswijk is gevestigd.”


Perry Telle en Rick van der Meer

Na de lovende woorden van de wethouder diepte medevennoot Perry Telle diep in zijn geheugen. “Dat we hier staan, hebben we aan één man te danken. Henk Meinders is in 1973 op zijn zolderkamer met zijn bedrijf begonnen. Hij deed iets goeds want het bedrijf had hulp nodig, Dat waren Rick (van der Meer), Harm (Dekkers) en ik. 45 jaar later staan we hier weer. We hebben heel veel van je geleerd, maar altijd hield je ons één ding voor; de klant moet centraal staan.” Henk Meinders nam het woord. “Dat we hier staan, is geheel jullie verdienste. Ik ben blij dat ik aan de wieg heb mogen staan van al dit moois. Er is veel veranderd de afgelopen jaren, maar jullie liepen altijd voor de troepen vooruit. Vooral met innovaties die vandaag de dag zo belangrijk zijn. En daarom zijn jullie nog steeds heel sterk bezig. Ik ben trots op jullie.”

Op hoofdfoto: wethouder Armand van de Laar en Henk Meinders


Foto: Digitaal Dagblad