Wethouder Marloes Borsboom leest Yvonne Keuls voor op Ouderendag

mainImage
Wethouder Marloes Borsboom leest Yvonne Keuls voor op Ouderendag

Vrijdag 5 oktober is het Nationale Ouderendag. Onderdeel van deze dag is de Nationale voorleeslunch waaraan ook de Bibliotheek aan de Vliet mee doet. In de vestiging in Rijswijk leest wethouder Marloes Borsboom vanaf 12.00 uur een speciaal voor deze gelegenheid geschreven nieuw verhaal van Yvonne Keuls voor. Na het verhaal geniet u van een heerlijke lunch. De wethouder schuift bij u aan tafel aan en u kunt haar vragen stellen en met elkaar in gesprek gaan.

Het thema van het verhaal van Yvonne Keuls is ‘Mijn straat’. De organisatie vraagt mensen die willen komen om een foto mee te nemen van de straat van uw jeugd. Aan de hand van de foto’s ontstaan er boeiende gesprekken als u uw jeugdherinneringen deelt met de andere bezoekers.

De Nationale voorleeslunch maakt naast de Nationale Ouderendag ook onderdeel uit van de Week tegen eenzaamheid (27 september tot en met 6 oktober). In dit kader wordt in Rijswijk op 5 en 6 oktober ook het ‘Kom Erbij Festival’ in het Oude Raadhuis georganiseerd.

U bent van harte welkom om op vrijdag 5 oktober tussen 12.00 – 14.00 uur te komen luisteren naar het verhaal en daarna te genieten van de lunch. Deelname in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101 in Rijswijk is gratis. Wel graag vooraf aanmelden op www.bibliotheekaandevliet.nl/voorleeslunch of aan de balie in de bibliotheek.


Foto: Digitaal Dagblad