Wethouder Borsboom op bezoek bij jarig Taalcafé Rijswijk

mainImage
Wethouder Borsboom op bezoek bij jarig Taalcafé Rijswijk

Een bijzondere editie van het Taalcafé Rijswijk op dinsdag 10 april in Stervoorde. Welzijn Rijswijk viert dan samen met wethouder Marloes Borsboom dat het een jaar geleden begonnen is met dit leuke en leerzame initiatief om de Nederlandse taal te leren. Het 1-jarig bestaan wordt gevierd  van 15.00 uur tot 17.00 uur in Stervoorde aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk.

Omdat het een jubileum betreft, wordt er dit keer wordt extra uitgepakt. Niet alleen komt wethouder Marloes Borsboom op bezoek, ook zijn er drankjes en hapjes uit de wereldkeuken, muziek en theater. En natuurlijk wordt er geoefend in het spreken en luisteren van het Nederlands.

Op 11 april 2017 is VluchtelingenWelzijn samen met de Bibliotheek aan de Vliet Rijswijk gestart met het Taalcafé Rijswijk. Elke maand kwamen er gemiddeld 15 tot 30 personen naar het café in de bibliotheek en in wijkcentrum Stervoorde. Daarbij werd vaak gebruik gemaakt van thema’s, zoals geld, Rijswijk, feestdagen en een hele speciaal Taalcafé aan de hand van liedjes van Annie M.G. Schmidt.


Foto: Digitaal Dagblad