Wethouder Borsboom eerste Bekende Rijswijkse ‘Ster op het doek’

mainImage
Wethouder Borsboom eerste Bekende Rijswijkse ‘Ster op het doek’

“Sterren op het Doek” krijgt een Rijswijkse variant. In navolging van het bekende tv programma van omroep Max, zal wethouder Marloes Borsboom als ‘Bekende Rijswijker’ voor leden van Amateurspalet gaan poseren en ondertussen vragen beantwoorden van een interviewer.

De Rijswijkse wethouder van GroenLinks is de eerste in rij van Bekende Rijswijkers die zich door de kunstenaars van het Amateurspalet  laat vereeuwigen. Op zondagmiddag 30 september laat Borsboom zich in het atelier aan de Daniel Catterwijckstraat 4 niet alleen portretteren, maar ook aan de tand voelen. Ze zit dus niet de hele tijd stil, wat de uitdaging voor de kunstenaars alleen maar interessanter en groter maakt.  Na de sessie nemen de kunstenaars het werk mee naar huis om het daar verder  af te maken aan de hand van foto’s.

“Ik vind het een uitdaging”, aldus een van de leden van de vereniging. “In het tv programma kwamen er heel veel verschillende portretten uit en ik vond ze niet altijd even goed gelijken. Ik ga in ieder geval mijn best doen.”

Bent u nieuwsgierig en vindt u het leuk om bij de schilder- en tekensessie aanwezig te zijn? U bent zondagmiddag 30 september van 13.00 tot 15.00 uur welkom in het atelier aan de Daniel Catterwijckstraat 4 in Rijswijk.

Bent u ook zo benieuwd naar de resultaten en wie de volgende BR-er zal zijn die zich door Amateurspalet laat vereeuwigen?


Foto: Digitaal Dagblad