Rijswijks Dagblad | Werkzaamheden Laan van Hoornwijck

Werkzaamheden Laan van Hoornwijck

mainImage
Werkzaamheden Laan van Hoornwijck

Vanwege de aanleg van de Rotterdamsebaan zijn er van 27 februari tot en met 1 maart werkzaamheden gepland onder de Laan van Hoornwijck. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van mantelbuizen waarin later meerdere kabels en leidingen komen te liggen. Daarnaast worden er proefsleuven gegraven bij de Laan van Kans.

De aanleg van de mantelbuizen vindt plaats bij de Laan van Hoornwijck ter hoogte van de Laan van Zuid Hoorn. Ook worden er proefsleuven gegraven bij de Laan van Kans, onder het viaduct van de verbindingsboog A4/A13. Die werkzaamheden staan gepland in de avond en nacht, tussen 21:00 uur en 06:00 uur.


De rijbaan van de Laan van Hoornwijck wordt tussen de Laan van Kans t/m de Laan van Zuid Hoorn richting Rijswijk afgesloten. Ook is de kruising van de Laan van Zuid Hoorn met de Laan van Hoornwijck dicht. Het verkeer wordt vanuit Ypenburg richting de Laan van ’s-Gravenmade en de Laan van Zuid Hoorn omgeleid via de A13. Wel blijft de Laan van ’s-Gravenmade via de rijbaan van de Laan van Hoornwijck richting Ypenburg bereikbaar. Fietsers en voetgangers worden langs de werkzaamheden geleid.


Foto: Digitaal Dagblad