Wereldkeuken Rijswijk zoekt vrijwillige coördinatoren

mainImage
Wereldkeuken Rijswijk zoekt vrijwillige coördinatoren

De Wereldkeuken is een open eettafel in wijkcentrum Stervoorde waar elke laatste woensdagavond van de maand statushouders/nieuwe Rijswijkers een heerlijke zelfgemaakte maaltijd serveren. Nu de zomervakantie achter de rug is, zoekt de Wereldkeuken twee vrijwilligers, met  een passie voor koken, die de coördinatie van de open eettafel kunnen verzorgen.

De maaltijd van de Wereldkeuken die op woensdagavond in wijkcentrum Stervoorde wordt geserveerd, wordt op dinsdagavond bereid. Hierbij staan de favoriete gerechten van vrijwilligers uit hun moederland centraal. Dit als ode en herinnering aan het land waar zij vandaan komen. Tegelijk wordt m et de open eettafel een verbinding gelegd tussen statushouders en alle andere Rijswijkse inwoners.

De Wereldkeuken zoekt hiervoor 2 vrijwillige coördinatoren met een passie voor koken. Daarnaast moeten de coördinatoren verantwoordelijk zijn, zelfstandig kunnen werken en goed kunnen samenwerken met andere vrijwilligers. Verder wordt gevraagd om leuke ideeën voor wereldse maaltijden en een open blik voor allerlei culturen.

Interesse? Ga dan voor meer informatie naar:

https://www.vrijwilligerscentrum.nl/index.php?id=431&no_cache=1&tx_ttnews[tt_news]=2273&cHash=9dbede1a3fe1db6d8ededd562a906ae9

 


| Foto: Digitaal Dagblad