KWF weer volop in Rijswijk actief

mainImage
KWF weer volop in Rijswijk actief

Het KWF is de komende weken weer volop in Rijswijk aanwezig. Van 2 tot en met 8 september is er weer de Collecteweek. Het doel voor dit jaar is om nóg meer op te halen dan men in het verleden gedaan heeft. “En dat is realistisch! Fun fact: uit onderzoek blijkt dat de waardering vanuit Nederlanders voor collectanten de afgelopen jaren is gestegen. Dit kan resulteren in een nog mooier bedrag en zeker niet onbelangrijk; een leukere ervaring voor onze vrijwilligers.”

Ook is er een nieuwe locatie gevonden waar een KWF winkelbus neergezet mocht worden: EkoPlaza in de Herenstraat van oud Rijswijk. Ook hier kan men vanaf nu terecht met kleingeld voor dit goede doel. Geen kleingeld op zak? Wellicht kan er wel een klein bedrag worden bijgepind.

Daarnaast zal het KWF ook aanwezig zijn met hun stand en bieden lootjes aan voor een klein bedrag met kans op prachtige prijzen, volledig mogelijk gemaakt door verschillende lokale sponsoren. Prijzen variëren van bijvoorbeeld leuke uitjes tot kortingen of gratis producten bij winkels en restaurants.


Foto: Digitaal Dagblad