Welke Rijswijkse 65plusser is maatschappelijk meest actief?

mainImage
Welke Rijswijkse 65plusser is maatschappelijk meest actief?

De politieke fractie heeft net als het vorige jaar een verkiezing uitgeschreven welke Rijswijkse oudere (65+) maatschappelijk het meest actief is. Hij of zij wint de award met bijbehorende geldprijs van €100,-?

Nomineer iemand en denk daarbij aan ouders, opa, oma, buurvrouw, buurman of die dame of heer die dagelijks actief is in de wijk of op de vereniging. Nomineren kan tot 30 november 2018.

Vorig jaar won Rijswijker Jaap Nieuwmans

Met de verkiezing wil de Rijswijkse beweging Wij.Rijswijk laten zien hoe waardevol ouderen zijn voor Rijswijk. Daarnaast geven genomineerden voorbeelden hoe iedereen zijn steentje kan bijdragen aan onze stad.

Meedoen aan de samenleving is bovendien goed voor gezondheid en welzijn. Mensen die actief blijven deelnemen aan de maatschappij, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk te doen, blijven namelijk langer gezond. Bovendien vergroot deelname aan de samenleving het sociale netwerk. Een goede gezondheid en een goed sociaal netwerk verkleinen de kans op eenzaamheid.

Stemperiode en prijsuitreiking
Vanaf 1 december tot en met 31 december kunnen inwoners van Rijswijk stemmen op één van de genomineerde ‘ouderen Rijswijk 2018’. Klokslag 12 uur in de avond sluit op 31 december de digitale stembus.

Hier kun je je nominatie doorgeven: https://www.wijrijswijk.nl/nomineren/

Beeldrecht: WIJ Rijswijk


Foto: Digitaal Dagblad